Voeg 2 eetlepels frietsaus toe aan 6 eetlepels Sweet Chili Trafasie en roer het tot een gladde roti saus.
2. Salad:Zoete patat en bakbanaan schillen en in plakjes van circa 4 cm snijden; kouseband in langwerpige stukjes snijden.
Ei en zoete patat in een pan met ruim water circa 5 minuten koken; voeg hierna de bakbanaan en de kousenband hieraan toe, kook het 5 minuten samen verder en giet het geheel daarna af.
4 eetlepels zonnebloemolie verhitten; fruit de uien (fijn gesnipperd) en de knoflook (geperst) hierin lichtbruin; hierna 1 1/2 theelepel Trassie Trafasie en de tomatenpuree, al omscheppend, hieraan toevoegen. Tenslotte de kousenband, de bakbanaan en zoete patat hieraan toevoegen en het geheel 2 minuten op matig vuur doorbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/