Surinaamse Roti met kip in romige masala saus
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 4 eieren
- zonnebloemolie
- 400 gr kipfilet
- 1 ui
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Curry Trafasie (vers bereide woksaus)
- 100 gr kousenband
- ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- 150 gr krieltjes (voorgekookt)
- 1 kop (150 ml) water
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Eieren hard koken.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes) en ui (gesnipperd) hierin gaarbakken.
- STAP 3: Roti Curry Trafasie (woksaus), kousenband, Trassie Trafasie, krieltjes
- en het water toevoegen, omscheppen en 15-20 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 4: De laatste 5 minuten de hard gekookte eieren (gepeld) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/