Sandhia's Roti met eieren en zoete aardappel in masala
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 6 eieren
- 1 stuk (250 gram) zoete aardappel
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 2 sjalotjes
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus)
- ½ (75 ml) kopje water
- 1 rode paprika
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Eieren samen met zoete aardappel (in plakjes gesneden) 10 minuten hard koken en afgieten.
- STAP 2: 4 eetlepels olie verhitten, sjalotjes (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Roti Masala Trafasie (woksaus), hardgekookte eieren (in partjes), zoete aardappel, het water en paprika (in reepjes) hieraan toevoegen, omscheppen en 7 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/