Roast Pork Paramaribo (speciaal geroosterd varkensvlees)

Techniek: Roosteren Aantal personen: 4 personen Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Roast Pork Paramaribo (speciaal geroosterd varkensvlees)

Bereidingswijze

1. Gember, 2 teentjes knoflook (fijn geperst) en honing aan 1 pot (360ml) Roast Red Pork Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen; vlees hierin 2-3 uur marineren of marineer het vlees een nacht tevoren voor een lekkerder vleesgerecht.
2. Leg het vlees op de bakplaat, verdeel de helft van de overblijvende marinade erover en leg op elk stuk vlees een klontje boter. Rooster het vlees 10-15 minuten op de barbecue, hetelucht- of in de elektrische oven op 200 graden gaar; de andere helft van de overblijvende marinade de laatste 5 minuten tijdens het roosteren over het vlees verdelen voor een lekkere jus.
3. Snijd het vlees in reepjes.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/