Grilled Zalm Tropicana
Techniek: Grillen, Koken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 1 zoete patat/aardappel (circa 300 gr)
- 500 gram zalm
- zout
- witte peper
- 5 el Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce)
- 2 el yoghurt
- 1 krop botersla
- 1 verse ananas (in plakjes)
Bereidingswijze
- STAP 1: Zoete patat (in dunne plakjes) in ruim water circa 4 minuten koken en afgieten.
- STAP 2: Zalm in 4 gelijke delen verdelen, besmeer ze met zout en witte peper naar smaak.
- STAP 3: Grill ze in de oven op 200 graden gaar.
- STAP 4: Maak een dressing door de Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) te mengen met de yoghurt.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/