Bami Paramaribo met kip en garnalen
Techniek: Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 400 gr eiermie
- zonnebloemolie
- 200 gr kipfilet
- 100 gr roze garnalen (medium)
- 1 ui
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie (vers bereide wokaus)
- 1½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- 1 rode paprika
- 150 gr broccoli
- 6 stengels bosui
Bereidingswijze
- STAP 1: Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 2: 6 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in stukjes), garnalen en ui (in ringen) hieraan toevoegen en gaarbakken.
- STAP 3: Eén pot (360 ml) Chicken Paramaribo Trafasie (roerbaksaus), Trassie Trafasie, paprika (in reepjes), broccoli (in roosjes) en bosui (in schuine stukjes) hieraan toevoegen en 4 minuten roerbakken.
- STAP 4: Mie toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/