Sandhia's tikka masala
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- handvol cashewnoten
- 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 500 gram kipfilet
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
- 75 ml water
- 2 el boter
- 3 el slagroom
- Tajerblad: Recept Tajerblad
Bereidingswijze
- STAP 1: Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 2: Cashewnoten in de blender fijn malen.
- STAP 3: 4 eetlepels olie verhitten, ui hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 4: Kipfilet (in blokjes) toevoegen en gaarbakken.
- STAP 5: Roti Dési Masala (woksaus), het water, boter, slagroom en cashewnoten toevoegen, omscheppen en 7 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 6: Tajerblad: Recept Tajerblad
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/