1. Pandan rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Een flinterdunne laag rondom de tahoe vooraf afsnijden om de stremsel te verwijderen; daarna in blokjes snijden.
3. Olie verhitten, tahoe hieraan toevoegen en in enkele minuten lichtbruin roerbakken. Roti Masala Trafasie (woksaus), 75 ml water, krieltjes, broccoli (roosjes), paprika en eventueel de rozijnen toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de Kronto Mirkie Trafasie (echte Sandhia's kokosmelk) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/