Spaghetti bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2 eetlepels olie verhitten en 1 sjalot (fijngehakt) hierin lichtbruin fruiten.
Vervolgens de spaghetti hieraan toevoegen en daarna 1 theelepel zout en witte peper toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5-7 minuten op laag vuur opbakken.
Voeg de Kip Masala Trafasie (marinade) aan het vlees toe tot het ondergedompeld is en 2-3 uur marineren of zet het vlees een nacht tevoren in de marinade in de koelkast.
Verdeel het vlees hierna over de bakplaat, schenk 2 eetlepels van de marinade erover en rooster het 10-15 minuten in de oven op 200 graden; de rest van de marinade apart zetten voor de bereiding van de saus. Snijd het vlees vervolgens in plakjes of reepjes.
Broccoli (in roosjes) en paprika (in reepjes) 4 minuten in water koken, afgieten en afspoelen met koud water.
Fruit de sjalotjes (gesneden) enkele minuten in 5 eetlepels olie, voeg hieraan toe tomatenpuree en daarna de overgebleven marinade, suiker, paprika, broccoli en ananas met sap; het geheel, onder voortdurend roeren, 4 minuten opkoken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/