Butter Fish in exclusieve masala saus

Techniek: Wokken Aantal personen: 4-5 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Butter Fish in exclusieve masala saus

Bereidingswijze

1. Voorbereiding: 

Cashewnoten (droog) in de blender fijn hakken tot het poederachtig is. 
Visfilet in blokjes snijden en met de bloem besmeren. 
Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

2. Butter Fish: 

6 eetlepels olie verhitten, de vis hierin licht bakken en afscheppen; daarna ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) daarin lichtbruin fruiten. 360ml Roti Dési Trafasie (woksaus), 150 ml water, cashewnoten, boter , paprika's (in reepjes), de gebakken vis en kokosmelk toevoegen, omscheppen en 7 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/