Kousenband Schnitzel
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 400 gr Basmati rijst
- 2 grote kip- of vega schnitzels
- 5 el zonnebloemolie
- 1 grote aardappel
- 5 el Faja Lobi Wok Trafasie of Faja Lobi Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie
- 500 gr kousenband of boontjes
- 250 ml water
Bereidingswijze
- STAP 1: Rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
- STAP 2: Schnitzels in ruim olie bakken, afscheppen en in reepjes snijden.
- STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, aardappel (in dunne plakjes) hieraan toevoegen en enkele minuten bakken. Wok Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en de kousenband of boontjes (in stukjes) toevoegen, omscheppen en enkele minuten roerbakken. Het water erover schenken, omscheppen en 20 minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur koken.
- STAP 4: De laatste 10 minuten de kipschnitzels toevoegen en zachtjes omscheppen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/