1. Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
2. Snijd een flinterdun laagje van alle zijden van de tahoe af; snijd het hierna in blokjes, bak die lichtelijk enkele minuten in de olie, schep ze vervolgens af.
3. Sjalotjes (fijngesneden) aan de overgebleven olie toevoegen en lichtbruin bakken. Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie (roerbaksaus), gebakken tahoe, de minimaïs (uitgelekt), paprika of winterwortel (in plakjes gesneden) toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
De laatste 5 minuten de bosuitjes (schuin gesneden) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/