Sandhia's Roti met murgie masala
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 5 el Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 500 gr kipfilet
- 1 kleine ui
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Speciaal (vers bereide woksaus)
- 1 kop (150 ml) water
- 200 gr voorgekookte krieltjes
- 100 gr sperziebonen
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet en de ui (gesnipperd) hierin gaarbakken.
- STAP 2: Roti Masala Speciaal (woksaus), het water, de krieltjes en de sperziebonen toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/