Kippenlever met Sandhia's bami
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 1. Kippenlever:
- 375 gram kippenlever
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- ½ Madam Jeanette peper
- 1½ el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- 1 el tomatenpuree
- 2. Sandhia's Bami: Recept Sandhia's Bami
Bereidingswijze
1. Kippenlever:
- STAP 1: Kippenlever in ruim water circa 5 minuten gaar koken, in een vergiet afgieten, afspoelen met koud water en in blokjes snijden.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Kippenlever hieraan toevoegen en 3 minuten roerbakken.
- STAP 4: Bami Trafasie (roerbakmix), Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op zacht vuur koken.
2. Sandhia's Bami: Recept Sandhia's Bami
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/