1. Paprika (in reepjes) in ruim water 4 minuten koken en afgieten.
2. 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, uien (in halve ringen) hierin enkele minuten fruiten; voeg hierna de drumsticks/fazantenbouten hieraan toe en bak die circa 5 minuten op matig vuur op; voeg de Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie, ketjap, Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder) en bruine suiker hieraan toe, het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur bakken. Hierna 1 kop (150ml) water langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen, goed omscheppen, en circa 20 minuten met deksel op de pan, op matig vuur, stoven; de laatste 4 minuten de paprika toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/