Paprika in dunne reepjes en wortel in plakjes snijden; de bosui schuin snijden.
2. Omelet:Meng 1 eetlepel maïzena met ½ eetlepel water, kluts de eieren hierin met zout naar smaak; olie verhitten, bak 4 omeletten en schep ze daarna af.
3. Kip:4 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in reepjes gesneden) en sjalotjes (fijngesneden) hieraan toevoegen en bakken tot het vlees gaar is.
Chicken Paramaribo Trafasie (woksaus), tomatenpuree en 1 kop (150 ml) water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens de groenten (behalve de bosui) toevoegen en 15 minuten op matig vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten de bosui toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/