Sandhia's Roti wrap met ketjap kip
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 1 kleine aardappel
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 500 gram kipfilet
- 1 ui
- 2½ el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 3 tl tomatenpuree
- 1 rode paprika
- ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- ½ Madam Jeanette peper
- mespunt Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder)
- ½ kop (75 ml) water
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Snijd de aardappel in lange reepjes, in de olie frituren, afscheppen en op een servet uitlekken.
- STAP 2: 6 eetlepels olie verhitten, kip en ui toevoegen en gaarbakken.
- STAP 3: Nasi Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, paprika (in reepjes), Trassie Trafasie, Madam Jeanette peper, Chinese vijfkruidenpoeder en de gefrituurde aardappel toevoegen en 5 minuten roerbakken.
- STAP 4: Het water toevoegen, omscheppen en 5 minuten met deksel op de pan laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/