Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
Meng de tomatenpuree, mandarijnsap (uitgeperst) en Roast Red Pork tot een marinade en marineer de kipkarbonade 2 uur hiermee.
TIP: Zet het vlees èèn dag tevoren in de marinade in de koelkast; het vlees smaakt dan lekkerder en wordt hierdoor ook de marineertijd bespaart.
Verdeel de gemarineerde karbonade over de ovenschaal, schenk de marinade erover en bak, rooster of grill het in de oven of barbecue op 175-200 graden in circa 15 minuten gaar.
3. Moksie Alesie:6 eetlepels olie verhitten. 5 eetlepels Moksie Masoesa Alesie Trafasie (roerbakmix), julienne wortel en paprika (in blokjes) toevoegen en 5 minuten roerbakken. Vervolgens de gekookte rijst hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur tot een mooie egale gele rijst opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/