180ml (1/2 pot) Kip Masala Trafasie (marinade) aan de worst toevoegen, goed besmeren en een uur marineren.
Snijd de aardappelen met schil in partjes, kook ze circa 10 minuten in ruim water en giet ze daarna af; voeg direct hierna aan de aardappelen 3 eetlepels olie en 4 eetlepels Kip Masala Trafasie (marinade) toe, schep ze vervolgens goed om..
Verdeel de worst en de aardappelen over de bakplaat of ovenschaal (zonder de marinade) met enkele klontjes boter erover; rooster ze 15-20 minuten in de oven op 200 graden. Verdeel de overblijvende marinade in de pot en de marinade waarmee de worst is gemarineerd, de laatste 5 minuten erover voor een lekkere saus. Snijd de worst na het roosteren in schuine reepjes.
3. Kousenband/Sperziebonen:Kook de kousenband/sperziebonen (schuin gesneden) 4 minuten in ruim water en giet het af; verhit 2 eetlepels olie, roerbak de kousenband/sperziebonen hierin enkele minuten met wat zout en witte peper naar smaak.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/