Sandhia's roti met pompoen en vis
Techniek: Smoren
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1kg pompoen
- 200 gr pangafilet
- bloem
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl komijn
- 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- ½ tl zout
- 1 tl witte peper
- 2 tl honing
- 250 ml water,
-
2 pakjes
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Pompoen in partjes snijden, ontpitten, schillen en in kleine blokjes snijden.
- STAP 2: Vis ontdooien, afdeppen met een tissue of servet; snijd het in stukjes en besmeer ze met 1 eetlepel bloem.
- STAP 3: 4 eetlepels olie verhitten, de vis hierin enkele minuten gaarbakken en afscheppen.
- STAP 4: Fruit de knoflook in de olie lichtbruin, daarna pompoen, komijn, Trassie Trafasie, zout, witte peper, honing, het water hieraan toevoegen, omscheppen en circa 20 minuten koken.
- Tip: Eventuele grove stukjes pompoen fijn stampen.
- STAP 5: De laatste 5 minuten de vis toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/