Flensjes (Sandhia's-Javaanse pannenkoek met speciale kokosvulling)

Techniek: Bakken Aantal personen: 8 personen Bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Flensjes (Sandhia's-Javaanse pannenkoek met speciale kokosvulling)

Bereidingswijze

1. Vulling:

Alle ingrediënten plus een paar druppels rode kleurstof bij elkaar doen en 15-20 minuten op een laag vuurtje, onder af toe omscheppen, koken tot een mooie vaste massa.

2. Pannenkoek:

Doe de pannenkoekmix in een kom en voeg al roerende melk, kleurstof, ei en zout toe tot er een glad beslag ontstaat.
Verhit een klontje boter in de koekenpan, giet daarin wat van dit beslag, laat het uitlopen over de bodem van de koekenpan en bak het aan weerszijden lichtelijk bruin.

3. Flensjes:

Zet circa 1 eetlepel van de vulling aan één kant van de pannenkoek in de lengte en rol die op.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/