1.Pastasaus: 5 eetlepels olie verhitten, gamba’s hieraan toevoegen en enkele minuten bakken; Chicken Paramaribo Trafasie (vers bereide woksaus), doperwten, tomaten (gehalveerd) en sjalotjes (in ringen gesneden) hieraan toevoegen en 5-10 minuten laten sudderen.
2. Spaghetti: Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. Daarna 2 eetlepels zonnebloemolie verhitten en de ui hierin fruiten, vervolgens de spaghetti, een mespuntje witte peper en eventueel zout naar smaak hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/