Creoolse geroosterde varkensvlees
Techniek: Roosteren
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1 tl vers geraspte gember of ½ tl gemberpoeder
- 1 tl Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder)
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade)
- 500 gram varkenshaas
- boter
Bereidingswijze
- STAP 1: Gember en Chinese vijfkruidenpoeder aan ½ pot (180 ml) Moksie Speciaal Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen.
- STAP 2: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of marineer het een nacht van tevoren.
- STAP 3: Leg het vlees op een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade na het marineren (van stap 2) erover en leg op elk stuk vlees een klontje boter.
- STAP 4: Rooster het vlees 30 minuten in de elektrische- of heteluchtoven of op de barbecue op 200 graden gaar.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/