Nasi Trafasie met saté
Techniek: Bakken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1. Saté Paramaribo: Recept Saté Paramaribo
- 2. Nasi Trafasie:
- 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)
- zonnebloemolie
- 100 gram kipfilet
- 1 ui
- 4 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- 75 gr julienne wortel
- 1 stengel prei
Bereidingswijze
1. Saté Paramaribo: Recept Saté Paramaribo
2. Nasi Trafasie:
- STAP 1: Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
- STAP 3: 6 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes gesneden) samen met de ui (gesnipperd) bakken tot het gaar is.
- STAP 4 : Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), Trassie Trafasie, julienne wortel, prei (in dunne plakjes gesneden) en kipfilet toevoegen en het geheel 3 minuten roerbakken.
- STAP 5: De gekookte rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/