Surinaamse eiersalade met roti
Techniek: Mengen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 5 eieren
- 1 tl zonnebloemolie
- 1 ui
- 1 tak selderij
- 3 el mayonaise
- 2 el honing
- 4 el Faja Lobi Madam Jeanette Sambal
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- Sla
- Komkommer
Bereidingswijze
- STAP 1: Eieren hard koken en in grove stukjes snijden. Verhit de olie in een pan en fruit de ui (gesnipperd) hierin tot het glazig is.
- STAP 2: Meng de ui, selderij (gehakt), mayonaise, honing en Madam Jeanette Sambal in een kom. De eieren en zout naar smaak toevoegen en doorheen mengen.
- STAP 3: Roti opwarmen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Roti 2-vaks opvouwen zoals in de kookvideo is aangegeven, garneer het ene vak met sla en komkommer (in plakjes) en vul het andere vak met de Surinaamse eiersalade.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/