Sandhia's Roti met stofoe drummie's
Techniek: Stoven, Oven
Aantal personen: 6 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 50 gram peultjes
- 1 zoete aardappel (zoete patat)
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 6 drumsticks (kip)
- 2 sjalotjes
- ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 4 teentjes knoflook
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus)
- 1 blik (400ml) Kotomisi Kronto Mirkie Trafasie (échte Sandhia's kokosmelk)
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Peultjes wassen en zoete patat (in plakjes) in circa 5 minuten in ruim water koken en afgieten.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten; drumsticks, de sjalotjes (gesnipperd), Trassie Trafasie en de knoflook (fijn geperst) toevoegen en 5 minuten roerbakken.
- STAP 3: Roti Masala Trafasie (roerbaksaus) en Kronto Mirkie Trafasie toevoegen en omscheppen.
- STAP 4: Schep het over in een ovenschaal en bak het 20 minuten in de oven op 200 graden gaar.
- STAP 5: De laatste 5 minuten de ovenschaal uit de oven halen en de peultjes en zoete aardappel (in plakjes) er bovenop leggen; daarna het gerecht 5 minuten verder in de oven bakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/