Caribbean Roast Pork
Techniek: Roosteren
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- ½ tl pimentpoeder
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade)
- 500 gram varkenslappen (magere)
- boter
Bereidingswijze
- STAP 1: Pimentpoeder aan ½ pot (180 ml) Moksie Speciaal Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen.
- STAP 2: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of marineer het een nacht van tevoren.
- STAP 3: Leg het vlees op een bakplaat of ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade (van stap 2) erover en leg op elk stuk vlees een klontje boter.
- STAP 4: Rooster het vlees 10-15 minuten op de barbecue, hetelucht- of elektrische oven op 200 graden gaar.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/