1. Ravoili Trafasie:
Ravioli volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
Olie verhitten, de kip (in reepjes gesneden) en de ui (in ringen) hierin gaarbakken. Chicken Paramaribo Trafasie (vers bereide woksaus), spicepowder, tomatenblokjes met saus, courgette (in plakjes), broccoli (in roosjes), bouillonblokjes en de gekookte ravioli hieraan toevoegen, het geheel goed omscheppen en 4 minuten laten sudderen.
2. Gratineren in oven:
Doe het in een ovenschaal, strooi de kaas erover en bak het 6 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/