1. Peultjes en wortel in ruim water 4 minuten koken, daarna afgieten en met koud water afspoelen.
2. Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
3. 5 eetlepel olie verhitten en gehaktbal, ui en knoflook 4 minuten roerbakken; hieraan 1 eetlepel Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, honing of suiker en 2 eetlepels Satésaus Trafasie toevoegen en goed omscheppen.
Vervolgens 1 kop (150ml) water toevoegen en 8 minuten op matig vuur laten sudderen.
4. De laatste 3 minuten wortel en peultjes toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/