Roast Red Pork Trafasie (verse bereide marinade) aan de varkenslappen toevoegen tot die ondergedompeld zijn en 2-3 uur marineren of marineer ze een nacht tevoren.
Rooster het vlees 10-15 minuten in de oven op 200 graden, verdeel de overblijvende marinade en enkele klontjes boter over het vlees. Snijd het vlees hierna in reepjes.
De eieren in 2 eetlepels hete olie enkele minuten roerbakken en daarna afscheppen.
De Tjauw Min Mie in ruim kokend water in circa 2 minuten gaar koken, daarna direct afscheppen en in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken.
Fruit in een pan de ui in 7 eetlepels olie lichtbruin en voeg hieraan toe de prei, julienne wortel en broccoli, roerbak enkele minuten; vervolgens 4 eetlepels Bami Trafasie (roerbakmix) toevoegen, roerbak ook dit enkele minuten, daarna de Tjauw Min Mie hieraan toevoegen en het geheel op een laag vuurt, onder voortdurend omscheppen, 7 minuten opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/