Roti Omeletta
Techniek: Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
- 4 eieren
- handvol gebakken uien
- 1 tl Trassie Trafasie
- ½ tomaat
- plakje Madam Jeanette peper (geraspt)
- handvol prei
- 4 el olie
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- 12 plakjes gegrilde kipfilet (supermarkt)
- 100 gr geraspte kaas (30+ jong belegen)
- Madam Jeanette Honing-Mayo Saus
Bereidingswijze
- STAP 1: Klop de eieren met de gebakken uien, Trassie Trafasie, tomaat, Madam Jeanette peper (geraspt) en de prei.
- STAP 2: Verhit de helft van de olie in een koekenpan, schenk de helft van het eiermengsel in de pan en bak het halfgaar. Leg een roti erop, aandrukken en na enkele minuten omdraaien, verdeel de helft van de gegrilde kipfilet en de kaas erover. Leg een roti er bovenop, aandrukken, direct omdraaien en nog 2 minuten doorbakken.
- STAP 3: Herhaal stap 2 met de tweede helft van het eiermengsel.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/