Rijst met kip en kool in masala
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 400 gr Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)
- zonnebloemolie
- 250 gr kipfilet
- 2 sjalotjes
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Speciaal (woksaus)
- 1 spitskool (400 gram)
- 175 ml water
Bereidingswijze
- STAP 1: Kotomisi Basmati bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 2: 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, kipfilet en de sjalotjes (gesnipperd) hieraan toevoegen en gaarbakken.
- STAP 3: 1 pot (360 ml) Roti Masala Speciaal (woksaus), spitskool (fijngesneden) en het water toevoegen, omscheppen en 15-20 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur koken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/