Caribbean Shrimps (garnalen met zoete aardappel in speciale masala saus)

Techniek: Wokken Aantal personen: 4 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Caribbean Shrimps (garnalen met zoete aardappel in speciale masala saus)

Bereidingswijze

1. Voorbereiding:

Cashewnoten (droog) in de blender fijn hakken tot het poederachtig is.
Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Zoete aardappel schillen, in blokjes snijden en, in ruim water 4 minuten koken en daarna afscheppen.

2. Garnalen:

4 eetlepels olie verhitten en de ui daarin fruiten, garnalen hieraan toevoegen en in enkele minuten gaar bakken. 360ml Roti Dési Trafasie (woksaus), 125 ml water, cashewnoten, boter, zoete aardappel en slagroom toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 8 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/