Chicken Wings Paramaribo (zoet-zure kippenvleugels met ananas chutney)

Techniek: Oven Aantal personen: 6 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Chicken Wings Paramaribo (zoet-zure kippenvleugels met ananas chutney)

Bereidingswijze

1. Wings (kippenvleugels):
Marineer de TV sticks 1 dag van tevoren met 2 eetlepels honing en Chicken Paramaribo Trafasie (woksaus); leg ze op de ovenplaat en verdeel 3 eetlepels van de marinade erover, de rest van de marinade apart houden voor de Chutney Salsa.
Grill de TV sticks 15 minuten op 200 graden in de oven.
2. Chutney Dipsaus:
Maak van de overblijvende marinade een lekkere Ananas Chutney; voeg alle ingrediënten aan de overblijvende marinade toe en kook het geheel, onder af en toe roeren, in circa 3 minuten tot een mooie saus.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/